Inhuurdesk Noord-Brabant

Klantmanager werk en inkomen (32 uur)

Geplaatst 8 mei 2023
Project ID: YIS 9133272-00003321
Plaats
Vught, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 26 jun. 2023
Einde: 21 jan. 2024
Tarief
Onbekend

Voor het team Wegwijs+ zijn we op zoek naar een Klantmanager werk en inkomen (32 - 36 uur)

Dit ga je doen?

Als klantmanager werk en inkomen focus je je op de mogelijkheden om te werken, het vergroten van de kans op werk, op het actief meedoen in de samenleving en het beoordelen van het recht op uitkering. Op een integrale manier beoordeel je de vraag of behoefte van de klant. Dit doe je door middel van persoonlijke gesprekken met de klant, hun netwerk en de professionals.

Je werkt hierbij vanuit de methodiek Sociale Netwerk Versterking. Waar zelfregie niet mogelijk is, ben jij de regisseur. Hierbij lever je vanzelfsprekend maatwerk, waarbij je ook buiten de gebaande paden naar oplossingen durft te zoeken.

Daarom is dit jouw nieuwe baan

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een relevant diploma.

  • Je hebt enkele jaren werkervaring en specifieke vakkennis als klantmanager PW, zowel met recht- als doelmatigheidsaspecten.

  • We zoeken iemand met een brede blik; een generalist met specialistische kennis van de Participatiewet en kennis op hoofdlijnen van de andere terreinen in het sociaal domein.

  • Je weet de balans te vinden tussen klantgerichtheid en de eigen mogelijkheden van burgers. Je hebt lef en het vermogen om buiten de kaders oplossingen te vinden en hebt ervaring met complexe problematiek.

  • Ervaring met het pakket Suite voor Sociaal Domein is een pré.


Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures