Inhuurdesk Noord-Brabant

Kwartiermaker Regievoering/ Procesbegeleiding ODZOB (18u pw)

Geplaatst 11 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152284-00003321
Plaats
Beek en Donk, Hybride
Uren
18 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 20 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 mrt. 2024 12:00

De Gemeente Laarbeek is op zoek naar een gedreven en strategisch denkende Regievoerder ODZOB/ Procesbegeleider ODZOB om het team te versterken. In deze rol vervul je een cruciale functie waarin je zowel operationele als strategische taken op je neemt. Je fungeert als opdrachtgever vanuit de gemeente naar de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant (ODZOB) en draagt verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer, bestuurlijke advisering en het bijdragen aan het jaarlijkse uitvoeringsprogramma.


Belangrijk in deze functie is de nauwe samenwerking met de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant en de impact van actuele onderwerpen zoals de inwerkingtreding van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Je neemt onder andere deel aan (regionale) overleggen met de accountmanager van de ODZOB en zorgt voor een goede verbinding tussen verschillende collega's, zowel binnen als buiten de organisatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de regie op de doorvertaling van de impact van de Omgevingswet en Wkb in overeenkomsten en afspraken. Als Regievoerder ODZOB/ Procesbegeleider ODZOB vervul je een rol binnen het regionaal opdrachtgevers overleg. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ODZOB rondom procesrichting en afstemming met partners. Daarnaast informeer en bereid je beleidsadviseurs en bestuurders voor op hun rol in de processen.


Om deze functie goed te kunnen borgen in onze organisatie zoeken we een kwartiermaker die helpt dit vorm te geven. Je bent als kwartiermaker in staat een onderzoek uit te voeren naar de huidige werkwijze en manier van het afhandelen van vergunningsaanvragen. Hierbij kijk je kritisch naar de werkzaamheden in combinatie met de kosten en opbrengsten die hiermee gepaard gaan.

We zijn op zoek naar een senior kwartiermaker met ruime ervaring in een soortgelijke opdracht

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures