Inhuurdesk Noord-Brabant

locatiebeheerder (36 uur)

Geplaatst 2 aug. 2023
Project ID: YIS 9137485-00003321
Plaats
Boxtel
Uren
36 Uur/week
Periode
10 maanden
Start: 15 aug. 2023
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
Onbekend

Zet je in voor de opvang van vluchtelingen binnen gemeente Sint-Michielsgestel en Boxtel. Met jouw empathische instelling maak jij voor vluchtelingen het verschil. Spreek je Engels en houd je van een dynamische werkomgeving? Lees dan vooral verder en reageer!

Kom onze organisatie versterken als:

Locatiebeheerder Opvang Vluchtelingen Oekraine (32-36 uur)


De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel zijn samen druk bezig met de opvang van (Oekraïense) vluchtelingen. De vluchtelingen zijn inmiddels al enige tijd in Nederland. Zowel in de door de gemeenten (tijdelijk) georganiseerde opvang, als bij particulieren die hun huis openstellen.

De opvang is geregeld en wij gaan nu naar een fase waarin we verder gaan optimaliseren in samenwerking met andere organisaties. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Wat ga je doen?

jij levert een persoonlijke bijdrage door breed inzetbaar te zijn en in te springen waar nodig voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne

• Je helpt mee met de inrichting van nieuwe locaties voor vluchtelingen;

• Je bent aanspreekpunt op de locatie voor beheer en gemeentelijke taken Dit betreft werk, onderwijs, kinderopvang en zorg. Maar ook facilitaire voorzieningen en veiligheid.

• Je helpt de vluchtelingen met de juiste wegen te bewandelen en aan de juiste formaliteiten te voldoen.

• Je organiseert samen met de gemeente de ideale route naar werk, onderwijs, medische zorg en activiteiten. Je werkt daarin nauw samen met onze vrijwilligersorganisaties.

• Je bent aanspreekpunt voor alles wat met de faciliteiten in en buiten het gebouw te maken heeft. De projectleider is je leidinggevende.


Wie ben jij?

Samen staan we continu in ontwikkeling en verwachten we veel van elkaar om de huidige én toekomstige maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Daarvoor hebben we het volgende van je nodig:

• Je kunt goed improviseren, want geen dag is hetzelfde.

• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

• je hebt bij voorkeur ervaring met coördineren van werkzaamheden;

• je bent bekend met het werken met vluchtelingen;

• Je spreekt Engels;

• Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, bij voorkeur in een Facilitaire richting of Hospitality.

• Je kunt gestructureerd werken;

• Je bereikt resultaten door prettige communicatie op alle niveaus en een nauwe samenwerking met veel verschillende collega’s;

• Je bent organisatiebewust en werkt zelfstandig;

• Je insteek is pragmatisch, no-nonsense.

• Je hebt affiniteit met sociaal-maatschappelijke thema’s en wil graag hieraan een bijdrage leveren Voor deze functie wordt van je verwacht dat je op de locatie aanwezig bent waar vluchtelingen worden opgevangen. Die zijn in de gemeente Boxtel en/of St Michielsgestel.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een omgeving waarin het draait om samen! Samen dingen doen, die er écht toe doen. Samen het verschil maken. Voldoening halen uit je werk, dat is wat we belangrijk vinden.

Een tarief passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Waar ben je welkom

Je komt in een team dat zich inzet voor de opvang van vluchtelingen uit de Oekraine. Samen met andere locatiebeheerders vorm je een team binnen MijnGemeenteDichtbij. MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. We zijn met ongeveer 450 collega’s. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen. Daarnaast kennen we drie algemene competenties die voor iedereen binnen onze organisatie gelden, namelijk veerkracht, integraal werken en digitaal vaardig.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures