Inhuurdesk Noord-Brabant

Locatiecoordinator (36u pw)

Geplaatst 10 apr. 2024
Project ID: YIS 9154798-00003321
Plaats
Boxtel, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 mei 2024
Einde: 30 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 apr. 2024 14:00

MijnGemeenteDichtbij

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. We zijn met ongeveer 450 collega’s. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen. Daarnaast kennen we drie algemene competenties die voor iedereen binnen onze organisatie gelden, namelijk veerkracht, integraal werken en digitaal vaardig.

 

De projecten

Jouw werkzaamheden:  Locatiecoördinator voor de opvang Oekraïense vluchtelingen op een of meerdere opvanglocaties binnen de gemeente Boxtel.

Je helpt mee met de inrichting van nieuwe locaties voor Oekraïense vluchtelingen en je zorgt voor een goed beheer en onderhoud van de opvanglocaties. Je bent aanspreekpunt op de locatie voor gemeentelijke taken wat betreft werk, onderwijs, kinderopvang en zorg. Je helpt de vluchtelingen met de juiste wegen te bewandelen en aan de juiste formaliteiten te voldoen. Je organiseert samen met de gemeente de ideale route naar werk, onderwijs, medische zorg en activiteiten. Je werkt daarin nauw samen met onze vrijwilligers en met de Sociaal-Woonbegeleiders. (Maatschappelijk Werk). Ook ben je aanspreekpunt voor alles wat met de faciliteiten in en buiten het gebouw te maken heeft.

Je ondersteunt de bewoners die met vragen bij jou komen en je bent handig met het afwikkelen van administratieve taken.

De Projectleider Oekraïne is je leidinggevende. Je inzet is afhankelijk van de opbouw van je locatie.

 

Gevraagd wordt een stevige, resultaatgerichte, proactieve en ondernemende persoon, die goed kan improviseren want geen dag is hetzelfde. En die bovenal heel leergierig is en zichzelf in hoog tempo wil ontwikkelen. Je krijgt de kans veel te zien en te doen, maar we verwachten ook veel van je. Er ligt een uitdaging op een maatschappelijk actueel thema.

 

Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau en je hebt een stevige persoonlijkheid. Je hebt een natuurlijke senioriteit.

 

Jij hebt de volgende kwaliteiten:

·      Je kunt gestructureerd werken en laat je niet gek maken;

·      Je bereikt resultaten door prettige communicatie op alle niveaus en een nauwe samenwerking met veel verschillende collega’s;

·      Je bent organisatiebewust, werkt zelfstandig en proactief;

·      Je bent flexibel en als het nodig is ben je af en toe ook in de avonduren beschikbaar.

·      Je insteek is pragmatisch, no-nonsense, en probleemoplossend.

·      Affiniteit met sociaal-maatschappelijke thema’s en hieraan een bijdrage willen leveren.

·      Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

We zoeken een collega die breed inzetbaar is en wil investeren in zichzelf. Maar bovenal een bijdrage wil leveren aan de maatschappelijke ontwikkelingen. Voor deze functie wordt van je verwacht dat je op de locatie(s) aanwezig bent.  Je woont binnen een straal van 25 km van Boxtel-centrum. 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures