Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker call center en receptie (24-28 uur)

Geplaatst 6 mrt. 2024
Project ID: YIS 9151593-00003321
Plaats
HEEZE
Uren
28 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 4 mrt. 2024
Einde: 15 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 mrt. 2024 13:00

Het is een tijdelijke functie voor 3 maanden en mogelijk een kans op verlenging. Het betreft 24 - 28 uur per week, waarvan 4 op de vrijdagochtend (in de middag is de gemeente gesloten).


Wat ga je doen?

Je gaat werken in het super leuke team Publieke Dienstverlening. Je neemt wisselend plaats in de receptie in de centrale hal of in de telefonieruimte. Je staat inwoners en bedrijven mondeling en telefonisch te woord. Je verstrekt informatie aan de klant over de gemeente en de overheidsorganisaties door het te woord staan van klanten en het bevorderen van een duidelijke vraagstelling. Hierbij maak je gebruik van verschillende communicatiekanalen zoals , balie, internet enz. Je werkt in een vast rooster maar waar nodig ben je flexibel.

Wie ben jij?

Jij vind het leuk mensen te woord te staan en te helpen met hun vragen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed overweg met geautomatiseerde informatiesystemen. Je bent het visitekaartje voor onze inwoners en bedrijven en je werkt graag in een gezellig team, op locatie bij de leukste Gemeente van Nederland. Je hebt:

- MBO- werk- en denkniveau

- Kennis en ervaring met geautomatiseerde informatiesystemen

- gezonde nieuwsgierigheid en een drive om mensen te helpen

- Goede communicatieve vaardigheden.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures