Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker communicatie (32 uur) (4/3/2024)

Geplaatst 6 mrt. 2024
Project ID: YIS 9151879-00003321
Plaats
Gemert, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 27 mei 2024
Einde: 25 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 mrt. 2024 13:00

Heb jij passie voor communicatie? Ben jij omgevingsbewust, sterk in vormgeving en digitale vaardigheden en wil jij een bijdrage leveren aan onze teamontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Binnen het team Klantcontacten en Informatievoorziening (cluster communicatie) is een tijdelijke opdracht voor de functie van:


 

Communicatiemedewerker

32 uren per week

 

   

Wat ga je doen?

Binnen deze mooie tijdelijke opdracht vervang jij een collega voor de periode van 5 maanden vanwege zwangerschapsverlof en werk je samen met twee strategische communicatieadviseurs en een communicatiemedewerker die samen het nieuwe clustercommunicatie vormen.

 

Het cluster communicatie van de gemeente Gemert-Bakel heeft een nieuwe visie en werkwijze. Dit is samen met bestuur, managers en medewerkers opgesteld. Het cluster communicatie is zelf volop in ontwikkeling en werkt hard om deze visie en werkwijze eigen te maken en onze collega’s en de buitenwereld hierin zo goed mogelijk mee te nemen.  Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling.

 

Heb je een vlotte pen waarmee je on- én offline de juiste snaar raakt? Kent de online mediawereld voor jou geen geheimen? En zoek je altijd naar nieuwe manieren voor creatieve content? Dan zoeken we jou! Als je tenminste lekker proactief en nauwkeurig bent en ook nog van aanpakken weet!

 

Organisatie

Je bent natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar deze functie. Toch willen we even je aandacht vasthouden om onszelf voor te stellen. Kort en krachtig.


Gemert-Bakel, een landelijke gemeente met een ondernemende bevolking. We hebben zo’n 30.000 inwoners en binnen de gemeentegrenzen is er variatie van zeven kleine en wat grotere kernen, ieder met hun eigen karakter en uitdagingen. Het gemeentehuis staat in Gemert, de grootste van de zeven. Samen met onze collega’s zoeken we naar manieren om dingen slimmer, beter of anders te doen dan we tot nu toe deden. En daar is jouw vernieuwende blik hard voor nodig.


Gemert-Bakel ligt in de sterke Brainportregio, met gezamenlijke opgave rondom de versnelling van de woningbouw en de transitie van het landelijk gebied, pakken we positie. We realiseren ons tegelijkertijd dat een gemeente van onze omvang niet alles kan, met lef en durf maken we daarom keuzes om de beste oplossingen voor onze inwoners en partners te vinden, en daar houden we ons ook aan.


Wat ga je doen?

·        Je werkt aan de communicatie-infrastructuur, denk daarbij aan de website, intranet, social media, gemeentepagina, de lokale krant.

·        Je verzorgt de communicatie over onze dienstverlening en jaarlijks terugkerende gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld de bestrijding eikenprocessierups en gladheidsbestrijding in de winter.

·        Je creëert creatieve content in de vorm van foto's, video's, presentaties, infographics en verkent nieuwe communicatiemiddelen.

·        Je verzorgt de doorontwikkeling en het beheer van de website vanuit communicatief oogpunt. Daarnaast schrijf je mee en check je de (product)pagina’s, waarbij je de digitale toegankelijkheid vooropstelt. En je werkt mee aan de digitalisering van producten.

·        Je werkt samen met de strategische communicatieadviseurs en communicatiemedewerker en vervangt waar nodig.

·        Je haakt aan bij projecten om vanuit jouw rol deze communicatief in goede banen te leiden. 

Wat heb je nodig?

·        HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur communicatie gerelateerd.

·        3 jaar werkervaring bij voorkeur bij een gemeente. Ervaring bij gemeente is een must.

·        Je bent proactief, creatief, nauwkeurig en resultaatgericht.

·        Online kundig en je weet als geen ander welke content onze ‘volgers’ interessant vinden.

·        Digitale toegankelijkheid is bij voorkeur een bekend terrein voor jou.

·        Je bent een kei in helder schrijven.


Wat bieden we jou?

·        Een boeiende en uitdagende tijdelijke opdracht binnen een organisatie in ontwikkeling

·        Inschaling van de opdracht conform schaal 9 van de cao-gemeenten (01-01-2024).

·        Jouw werkuren vinden plaats in onderling overleg, hybride werken is hierbij mogelijk. (max 1 dag per week)

·        Jouw startdatum bepalen we in onderling overleg, onze voorkeur is dat eind mei start.

·        De duur van de opdracht bedraagt ongeveer 5 maanden bij voorkeur start je 27 mei tot en met 25 oktober 2024.  

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures