Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker groenbeheer (36 uur)

Geplaatst 20 apr. 2023
Project ID: YIS 9132470-00003321
Plaats
Deurne, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 24 apr. 2023
Einde: 24 apr. 2024
Tarief
Onbekend

Gemeente Deurne is op zoek naar een:

Medewerker groenbeheer (36 uur).


Wat ga je doen?

Als beheerder lever je een actieve bijdrage op het gebied van openbaar groen, bos en natuurgebieden, speelvoorzieningen, kunst en de begraafplaats. Je maakt groenprojecten aanbestedings- en uitvoeringsgereed. Je adviseert en denkt mee op het vlak van groen en openbare ruimte breed bij (her)inrichtingsprojecten. Je levert een bijdrage aan de beleidscyclus en je toetst landschappelijke inpassingen. Samen met vakspecialisten en andere stakeholders, binnen of buiten de gemeente, voer je de werkzaamheden uit. 

We zoeken een collega die mee denkt en pragmatisch uitvoert. Je hebt een passie voor groen en beschikt over enkele jaren ervaring. Je weet jouw collega's te enthousiasmeren en te stimuleren. Je hebt lef, bent ondernemend en in staat om in- en externe signalen en vragen snel op te pakken en waar nodig de juiste collega’s erbij te betrekken. Je kunt goed schrijven en hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je gaat voor resultaat en werkt projectmatig.

Je komt in een uitvoerend team te werken, die de verandering aan het maken is naar toekomstbestendig beheer (van onderhouden naar beheren en verbeteren). In dit team wordt de inhoud aangestuurd door de regisseur openbare ruimte.



Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures