Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker Grond en Pachtzaken (36u pw)

Geplaatst 23 mei 2024
Project ID: YIS 9157474-00003321
Plaats
Sint-Michielsgestel, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 3 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 mei 2024 12:00

Wat je gaat doen

Als medewerker grond- en pachtzaken ben je verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met  grond- en pachtzaken. Je houdt je bezig met de huur of koop van onze gemeentegrond. Een greep uit de werkzaamheden waar jij je mee bezig houdt:

·        Je bent het aanspreekpunt voor koper en verkoper. Daarnaast ben je de contactpersoon van onze gemeenten voor de contracten die zijn opgesteld en voor de vragen van je collega’s.

·        Je houdt je bezig met vraagstukken over opstalrechten en erfpachtrechten, verjaringsvraagstukken, de verkoop van wegen en het onttrekken van de openbaarheid.

·        Je ondersteunt bij bijvoorbeeld de renovatie en onderhoud van accommodaties.

·        Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van overeenkomsten. 

 

Dit ben jij

·        Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting vastgoed en/of juridisch.

·        Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en kunt goed prioriteren.

·        Je krijgt er energie van om te plannen en organiseren en daardoor overzicht te creëren voor je collega's en de organisatie.

·        Je hebt probleemoplossend vermogen.

·        Je bent goed in zelfstandig werken maar samenwerkingsgericht en communicatief sterk.

·        Tenslotte is flexibiliteit jouw tweede natuur. Jij springt in waar nodig en schakelt continu.

 

 

Jouw team

Team Maatschappelijke en Economische Ontwikkelingen bestaat uit de clusters economie-R&T, Duurzaamheid, Vastgoed en Projecten met in totaal circa 32 medewerkers.

Binnen het cluster Vastgoed bouw je samen met je collega’s verder aan een robuuste vastgoedportefeuille voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel.

Kenmerkend is de ruimte die je krijgt om te ontwikkelen, in combinatie met het zelfsturend vermogen en saamhorigheid. Integraliteit, opgavegericht en projectmatig werken is hierin de sleutel tot succes!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures