Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker Handhaving (36u pw)

Geplaatst 16 okt. 2023
Project ID: YIS 9141104-00003321
Plaats
Tilburg, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 nov. 2023
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 okt. 2023 14:00

Gemeente Boxtel en Sint-Michielsgestel hebben jou nodig! Als Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) werk je dagelijks aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Boxtel en Sint-Michielsgestel. Heb jij een actieve instelling, sta je voor veiligheid, staat het welzijn voor onze inwoners en gemeente voor jou voorop en vind jij het leuk om aan ons team mee te bouwen? Dan is deze functie iets voor jou. We verwelkomen je graag als:

 

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

36 uur

Wat je gaat doen

Als BOA houd je toezicht en verricht je handhavingswerkzaamheden in de openbare ruimte voor zowel gemeente Boxtel als gemeente Sint-Michielsgestel. Daarnaast ga je aan de slag met:

 

·      Het afhandelen van meldingen, je ondersteunt de politie en bent een betrouwbaar aanspreekpunt in de wijk. Jij bent de oren en ogen van de gemeenten!

·      Je verricht controles op grond van onder andere de APV en Bijzondere wetten, horeca en evenementen en het parkeerbeleid.

·      Je houdt contact met de politie, jongerenwerkers en je andere collega’s binnen de gemeente en draag je zorg voor een goede samenwerking.

·      Je gaat werken voor twee gemeentes, waardoor je ook brede handhaving mag verrichten.

 

Kortom: een afwisselende en uitdagende baan in een unieke gemeente waarin veel ruimte is om zelf te ontwikkelen en zelf te doen.

Wie ben jij?

·      Je bent een BOA, startend of ervaren. Je hebt een afgeronde HTV-opleiding (mbo-3) en een getuigschrift buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

·      Je bent in het bezit van een verklaring van goed gedrag (VOG-P) of kunt er een verkrijgen.

·      Je bent in bezit van rijbewijs B

·      Je maakt graag op een klantvriendelijke manier contact met burgers en bent makkelijk aanspreekbaar.

·      Je bent flexibel en bereid om ook in de avonden en/of weekenden te werken

·      Je bent fit en graag in de buitenlucht werkzaam.

·      Verder ben je stressbestendig, sta je sterk in je schoenen en ben je communicatief vaardig.

 

Het team

Als BOA val je onder team Vergunninigen, Toezicht en Handhaving (VTH). Binnen het team werken vergunningverleners, omgevingsrecht, handhavingsjuristen, toezichthouders, handhavers en administratief medewerkers. Zij zetten zich in voor een veilige, duurzaam leefbare woon-, recreatie-, en werkomgeving. Jij bent samen met je collega BOA’s verantwoordelijk voor de leefbaarheid en veiligheid van inwoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Boxtel en Sint-Michielsgestel. Het BOA team is een klein, hecht team en wordt aangestuurd door een senior BOA. Het team is daarnaast nog in de opstartfase, waardoor er ook ruimte is voor jouw eigen inbreng! 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures