Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker HRM (32-36 uur)

Geplaatst 27 jan. 2023
Project ID: YIS 9127501-00003321
Plaats
Heeze
Uren
36 Uur/week
Periode
2 maanden
Start: 13 feb. 2023
Einde: 30 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Binnen de A2-Samenwerking zijn wij voor het team HR op zoek naar een tijdelijke HR medewerker.

Vind jij het een uitdaging om samen met collega’s te bouwen aan een samenwerkingsorganisatie met veel ambities? Kun en wil jij jouw vak uitoefenen in een omgeving met veel dynamiek en zo bijdragen aan vier organisaties tegelijk? Krijg jij energie van nieuwe ontwikkelingen en onverwachte uitdagingen?

Dan is dit iets voor jou!


De opdracht

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken al sinds 2004 samen. Sinds 1 april 2012 heeft deze samenwerking een eigen fundament gekregen in de vorm van de ‘Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten’ (GRS-A2). Vanaf 1 januari 2017 is een nieuwe en grote stap in de samenwerking gezet door alle bedrijfsvoeringstaken en de afdeling Werk & Inkomen te bundelen in één organisatie: de A2-Samenwerking. Wij werken samen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor de drie gem

Voor ons team zijn wij, wegens interne doorgroei van onze collega, op zoek naar tijdelijke ondersteuning binnen het HR Loket. We zoeken een collega die administratieve ondersteuning biedt bij alle voorkomende HR processen en HR-projecten.

Als HR-medewerker ben jij daarnaast het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers, leidinggevenden en adviseurs op het gebied van arbeidsvoorwaarden en personele (lokale) regelingen. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan vragen van verschillende medewerkers van de vier organisaties.

Tot slot zul jij je bezig houden met een het proces van Werving en Selectie zoals het uitzetten van vacatures, het plannen van gesprekken en het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken.

Wat ga je doen?

Je zorgt voor administratieve ondersteuning van de HR consulenten en de HR adviseurs in algemene zin. De taken die hierbij horen zijn o.a.:

  • Het verwerken van personele mutaties;

  • Het beantwoorden van (administratieve) vragen inzake arbeidsvoorwaarden en de toepassing daarvan

  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden omtrent HR thema’s zoals werving- en selectie, inhuur, verzuim, etc.;

  • Opstellen van brieven en arbeidscontracten;

  • Maken van overzichten formatie/bezetting en stuur- en kengetallen

  • Projectondersteuner bij diverse HR projecten;

  • Signaleren en initiëren van verbeterpunten;

  • Zorgen dat de juiste informatie beschikbaar is voor onze medewerkers

Wat vragen wij?

·      Om deze rol goed uit te kunnen uitvoeren vragen wij MBO+ denk- en werkniveau, bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding op het gebied van Personeelsadministratie of Personeel en Arbeid (je hebt in ieder geval een affiniteit met het verwerken van administratieve gegevens).

·      Ervaring in de publieke sector is een pré.

·      Ervaring met salarisverwerking is een pré.

 

Bijbehorende competenties

·      Je kunt het overzicht bewaren en prioriteiten stellen.

·      Je kunt goed omgaan met (nieuwe) systemen.

·      Je bent communicatief sterk.

·      Je werkt accuraat, ook onder druk.

·      In teamverband voel jij je thuis.


Het tarief is passend bij functieschaal 8 (CAO gemeenten)


Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures