Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker Integrale Veiligheid & Crisisbeheersing (32 uur)

Geplaatst 25 mei 2023
Project ID: YIS 9133994-00003321
Plaats
Oirschot, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven. Ook hechten we er waarde aan dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. Een mooie, schone en veilige gemeente vinden we erg belangrijk.

 

Medewerker Integrale Veiligheid & Crisisbeheersing

28-36 uur per week

 

Het veiligheidsdomein binnen een gemeentelijke organisatie is een hele dynamische omgeving. Met veel afwisseling in je werk maar ook geregeld met de nodige urgentie, tijdsdruk en hectiek. Soms weet je in de ochtend nog niet wat je in de middag gaat doen. Collega’s zowel binnen de organisatie als daarbuiten weten je te vinden en willen het één en ander van je. Vind je het fijn om in zo’n dynamisch werkveld te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Binnen het team en de afdeling ben je bezig met alle uitvoerende en praktische taken op het gebied van Integrale Veiligheid, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Je ondersteunt daarbij de beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid en de beleidsadviseur Crisisbeheersing en Brandweerzorg. Je gaat gedreven aan de slag met projecten die worden opgestart vanuit het Veiligheidsbeleid.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken iemand met een hands on mentaliteit en hart voor de openbare orde & veiligheid en crisisbeheersing. Je bent zelfstandig, betrokken, verantwoordelijk, stressbestendig en je bent in staat om flexibel te werk te gaan. Hieronder valt ook de bereidheid om buiten kantoortijden te werken als dat nodig is; draaien van piketdiensten. Ook heb je een open houding naar inwoners, bedrijven, collega’s.

 

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde MBO-/HBO opleiding of een specifieke op de functiegerichte opleiding is een vereiste.

  • Ervaring en affiniteit met het werkterrein en werken bij de overheid is een pre

  • Kennis van wetgeving en procedures op onderdelen van het betreffende terrein en het kunnen toepassen hiervan.

  • Ervaring in het voeren van overleggen met bestuurder(s) en externe partijen.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prettige werkplek in een fijn team en een dynamische werkomgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling

Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures