Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker Interne Controle/VIC-er (18-36 uur)

Geplaatst 30 jun. 2023
Project ID: YIS 9135825-00003321
Plaats
Mierlo, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 10 jul. 2023
Einde: 31 okt. 2023
Tarief
Onbekend

Kwaliteitszorg, interne controles en risicomanagement? Analyseren, onderzoeken, overleggen met de accountant en ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen? Al deze werkzaamheden verrichten we voor maar liefst 4 organisaties. Kom jij ons helpen in jouw nieuwe rol als medewerker Control en Kwaliteit? We kijken uit naar je reactie!

Als medewerker Control en Kwaliteit ga jij werken binnen het team Control van het cluster Beleid en Advies. Jouw functie valt onder de afdeling Financiën van Dienst Dommelvallei. Wij werken voor maar liefst 4 organisaties: Dienst Dommelvallei, gemeente Nuenen, gemeente Geldrop-Mierlo, gemeente Son en Breugel. Het cluster Beleid en Advies verzorgt onder andere de kwaliteitszorg, interne controles en risicomanagement voor alle bovengenoemde organisaties. Ons team bestaat uit 6 collega’s, wij vinden eigen inbreng en initiatief belangrijk. Er is dan ook genoeg ruimte voor jouw nieuwe ideeën.

Dit worden jouw taken

  • Je voert interne controles uit en rapporteert jouw bevindingen en conclusies;

  • Je bent aanspreekpunt voor de accountant op het gebied van interne controle;

  • Je doet kwaliteits-verhogende voorstellen binnen het vakgebied. Ook ben je onderdeel van het accountteam Control voor de aangesloten organisaties;

  • Gemeente werkt met Key2Finance en Civision, ervaring met deze systemen is een pré.


Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures