Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker KCC 36 uur

Geplaatst 27 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153810-00003321
Plaats
Oirschot
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 apr. 2024 17:30

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. Een mooie, schone en veilige gemeente vinden we erg belangrijk. 

 

Voor het team Publiekszaken zoeken wij een enthousiaste

Medewerker(st)er Klant Contact Center (KCC)

36 uur per week

(Inhuur 5 maanden, optie verlenging 3 maanden)

 

Als medewerk(st)er KCC ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van het gemeentehuis (receptie) en voor mensen die telefonisch contact opnemen met de gemeente (callcenter). Je bent een belangrijke schakel in onze dienstverlening aan inwoners en andere klanten.

Aan de balie, de telefoon en via digitale kanalen help je mensen verder. Je geeft informatie over onze producten en diensten, je verstrekt reisdocumenten en rijbewijzen, je neemt een vraag, melding of klacht op en je schakelt waar nodig anderen in om de klant verder te helpen.

 

Je draagt daarnaast actief bij aan de kwaliteit en de ontwikkeling van onze dienstverlening. Dit doe je door in te spelen op signalen en data uit het klantinformatieproces. Voor 2024 heeft het KCC doelen gesteld m.b.t. vragen die zij in de eerste lijn wil gaan beantwoorden. Je bespreekt met de adviseur dienstverlening welke vragen van de vakafdelingen binnen het KCC kunnen worden afgehandeld. Je bouwt en onderhoudt (onderdelen van) de kennisbank voor het KCC en je bent klankbord voor inhoudelijke vragen hierover. Ook ga je de samenwerking met afdeling communicatie versterken, zodat we actueel zijn en blijven met informatie op de verschillende communicatie- en dienstverleningskanalen.

 

Ben jij onze kandidaat?

We zijn op zoek naar iemand met inlevingsvermogen, empathie en passie voor klantcontact. Daarnaast zoeken we iemand die vanuit rust en overzicht de verbinding kan maken ‘van buiten naar binnen’.

 

● Je gespreksvaardigheden zijn uitstekend (luisteren, samenvatten, doorvragen) Wat is de vraag achter de vraag? Kwaliteit boven snelheid.

● Je bent flexibel in je werktijden als de bezetting daarom vraagt.

● Je werkt nauwkeurig, want hoe beter we klantcontact registreren, hoe beter we kunnen klimmen in onze prestaties.

● Je kunt helder communiceren, in woord en schrift. Zowel naar de klant áls in het bijhouden van de kennisbank.

● Je kunt blind typen, want dat scheelt enorm in de afhandelingstijd.

● Je hebt oog voor dingen die beter kunnen en je baseert je daarbij graag op feiten. Enige ervaring met het samenstellen, dan wel lezen van managementinformatie, en bedrevenheid in Excel, zijn dan ook een pre.

 

Je bent een MBO+’er met enkele jaren werkervaring of een net afgestudeerde HBO- er met affiniteit voor dienstverlening en interesse in een loopbaan bij de lokale overheid. Heb je de persoonlijkheid die bij deze functie past en wil je graag brede ervaring opdoen bij een gemeentelijke organisatie? Dan is dit je kans 

LET OP: Gelet op een rol onder leiding en toezicht is deze niet geschikt als zzp-opdracht!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures