Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker vergunningen, APV en bijzondere wetten (32-36 uur)

Geplaatst 18 jul. 2024
Project ID: YIS 9162295-00003321
Plaats
DEURNE, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 19 aug. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 aug. 2024 12:00

Medewerker vergunningen, APV en bijzondere wetten


Vanwege ziekte zijn we op zoek naar een tijdelijke adviseur APV Bijzondere wetten.

Samen met je collega medewerker APV en bijzondere wetten zorg je voor goede vergunningverlening en advisering op het gebied van de APV , Drank- en Horecawet, en andere regelgeving van bijzondere aard. Administratief worden jullie door een collega ondersteund.


Deurne is een gemeente met een ondernemend klimaat waarin veel evenementen plaatsvinden. Het behandelen van de aanvragen vergunningen evenementen is dan ook een belangrijk deel van je werk.


  • Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, beoordelen en afgeven van vergunningen op het gebied van APV en evenementen, Alcoholwet en overige bijzondere wetten.
  • Je hebt de regie over het vergunningsproces en bewaakt de termijnen.
  • Je werkt integraal; je hebt afstemming met collega’s, politie, brandweer, veiligheidsregio en andere betrokkenen en verwerkt hun adviezen in de vergunningverlening.

·        Je bent eerste aanspreekpunt voor evenementen en adviseert aanvragers over de aanvraag en opzet evenementen conform de wetgeving (oa veiligheidsplan en zorgplan).

  • Je adviseert aan de portefeuillehouder/college over prioritering, toekenning en afhandeling van aanvragen en verzoeken.


Vereist:

-      HBO werkniveau

-      Kennis én ervaring met de wet- en regelgeving rondom vergunningverlening Algemene plaatselijke verordening (voorheen APV) en diverse bijzondere wetten. 

-      Communicatief

-      Zelfstandig

-      Je werkt in ieder geval 2 dagen per week kantoor

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures