Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider ( Team UDAS uitvoeringsdienst OR Asten/Someren) (18 uur)

Geplaatst 13 jul. 2023
Project ID: YIS 9136528-00003321
Plaats
Asten, Hybride
Uren
18 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 sep. 2023
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend

Opdracht team UDAS

Gemeente Asten wil een opdracht uitzetten voor een langere periode waarbij een beroep gedaan wordt op expertise op het gebied gebouwenbeheer en reorganisatie in een team dat belast is met de uitvoering van het onderhoud in de buitenruimte van de gemeente Asten en Someren.

Dit betreft veel verschillende taken en werkzaamheden waarbij kennis van deze verschillende taken en werkzaamheden nodig is.

De is opdrachtnemer deze opdracht verantwoordelijk voor de volgende onderdelen:

a. Het evalueren en herformuleren van de Dienstverleningsovereenkomst (DVO) met de gemeente Someren. Het huidig DVO is verouderd en voldoet niet meer aan hoe we vorm willen geven aan de samenwerking en tevens hebben op inhoud veranderingen plaatsgevonden. Het resultaat zal een nieuw DVO zijn waarover overeenstemming is bereikt met de gemeente Someren en die uitvoerbaar is in de praktijk.

b. De gemeente Asten heeft een zoutloods (opslag van zout voor strooiwerkzaamheden in de winterperiode) die sterk verouderd is. Deze moet vervangen worden zoals ook in de voorjaarsnota 2024 van de gemeente Asten benoemd is. De gemeente Someren heeft aangegeven dat ook zij voor de opslag van zout een oplossing moeten gaan vinden. De samenwerking in deze wordt opgezocht. Het resultaat is een mogelijkheid tot de opslag van zout, al dan niet samen met Someren, die toekomstbestendig is.

c. De gemeente Asten en de gemeente Someren hebben op dit moment een gezamenlijke milieustraat. Ook deze is verouderd en in gezamenlijkheid worden de gebouwelijke mogelijkheden bekeken, zoals ook opgenomen in de voorjaarsnota 2024 van de gemeente Asten. Het resultaat is een nieuwe milieustraat die voldoet aan alle gestelde eisen.

d. Gezien de leeftijdsopbouw van het team UDAS (steeds ouder wordend) kunnen er in de nabije toekomst problemen ontstaan met het uitvoeren van de werkzaamheden. Er wordt door de kandidaat een analyse uitgevoerd van de werkzaamheden in relatie tot de leeftijdsopbouw van het team. Hieruit volgt een advies over hoe om te gaan met de uitdagingen die dit met zich mee brengt. Onderdeel van dit advies zal zijn welke werkzaamheden uitgevoerd kunnen (blijven) worden door het team UDAS, hoe we indien nodig de werving van personeel in dit kader vorm kunnen geven en of er mogelijk maatregelen nodig zijn om de huidige collega’s duurzaam inzetbaar te houden voor het team. Dit zal in nauwe samenwerking met team P&O vorm krijgen. Het betreft advisering op dit onderwerp, de uitvoering hiervan valt nadrukkelijk niet binnen de opdracht.


Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures