Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Centrumplan (8 uur)

Geplaatst 27 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130995-00003321
Plaats
Reusel, Remote
Uren
8 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 apr. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

De gemeente Reusel-De Mierden is op zoek naar een:

 

                                                               

Projectleider Centrumplan Reusel

8 uur

 

 Binnen onze teams Ruimtelijke ontwikkeling en Ruimtelijk Beheer zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze projectleider Centrumplan.

 

Wie zijn wij?

Gemeente Reusel-De Mierden is een echte Kempische gemeente met Brabantse gemoedelijkheid. We zijn een kleine gemeente, maar groot in ambities. Werken voor de gemeente is allesbehalve saai! In onze gemeente maak jij het verschil voor onze inwoners. De werksfeer is prettig en de lijntjes zijn kort. We zijn innovatief, tikkeltje eigenwijs en zakelijk als het moet, maar natuurlijk er is ook ruimte voor ‘Brabantse gezelligheid’. ‘Samen Doen’ staat bij ons voorop; binnen de organisatie, overheid én met onze inwoners.

 

Wat ga jij doen?

Je gaat binnen ons team aan de slag als projectleider centrumplan Reusel. Het accent ligt met name op het realiseren van de inrichting van de openbare ruimte binnen het centrumplan. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de werkzaamheden voor deze realisatie. Je stemt intern af en zorgt voor een goede duidelijke communicatie zowel intern als extern met de diverse partners. Daarnaast pak je alle bijbehorende zaken met betrekking tot het centrumplan op zoals advisering en budgetbeheer.

 

 Wat vragen wij?

  • Je hebt een HBO-diploma en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.

  • Je bent een enthousiaste en ambitieuze collega die er energie van krijgt om een divers project te leiden

  • Daarnaast ben je een echte netwerker, denkt in mogelijkheden en kansen, handelt proactief en bent communicatief vaardig;

Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures