Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider economie (32 uur)

Geplaatst 25 aug. 2023
Project ID: YIS 9138545-00003321
Plaats
Asten, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 sep. 2023
Einde: 30 nov. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 aug. 2023 10:00

We zoeken invulling voor (minimaal) de volgende werkzaamheden:

Projectleider Centrumvisie. De gemeente is met een extern bureau een proces gestart van het opstellen van een nieuwe centrumvisie. Vanuit de gemeente moet dit traject gecoördineerd worden, samen met een interne projectgroep. Regionale ontwikkelingen Economie. De gemeente Asten is onderdeel van de Peelregio, de MRE-regio en Brainport. Op de belangrijke regionale economische ontwikkelingen willen we aangehaakt blijven en willen we de Astense belangen behartigd zien, zoals bij de programmering bedrijventerreinen, de ontwikkeling van het regionaal bedrijventerrein, de Regio Deal en de Ontwikkelstrategie.

Lokale economische advisering, bijv. bij individuele ontwikkelingen in het centrum, op de bedrijventerreinen of in het buitengebied.

Afhankelijk van de beschikbare inzetbare uren zijn de volgende werkzaamheden gewenst, maar optioneel:

Werkzaamheden voor de realisatie van een nieuw lokaal bedrijventerrein, concreet het vervolg geven aan een recente locatiestudie uitgevoerd door bureau STEC.

Projectleider revitalisering bedrijventerreinen. We willen onze bestaande bedrijventerreinen revitaliseren, d.w.z. kijken wat we in het openbaar gebied kunnen doen om de bedrijventerreinen te optimaliseren, maar ook het mobiliseren van de individuele bedrijven.

Eerste aanspreekpunt voor het Astense bedrijfsleven, concreet bedrijfscontacten in de breedste zin van het woord.

Enkele jaren ervaring als projectleider of beleidsmedewerker Economie is vereist. We zoeken iemand die kan doorpakken en die geen probleem heeft om in lopende trajecten te stappen en die deze werkzaamheden vlot kan voortzetten. Kennis van de Peelregio is hierbij een pré.


Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures