Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Huisvesting Urgente Doelgroepen (8 uur)

Geplaatst 4 jul. 2023
Project ID: YIS 9135470-00003321
Plaats
Reusel, Hybride
Uren
8 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 17 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

De gemeente Reusel-De Mierden is op zoek naar een                       

Projectleider Huisvesting urgente doelgroepen 8-12 uur

 

 Binnen de gemeente Reusel-De Mierden zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze projectleider huisvesting urgente doelgroepen.

 

Wie zijn wij?

Gemeente Reusel-De Mierden is een echte Kempische gemeente met Brabantse gemoedelijkheid. We zijn een kleine gemeente, maar groot in ambities. Werken voor de gemeente is allesbehalve saai! In onze gemeente maak jij het verschil voor onze inwoners. De werksfeer is prettig en de lijntjes zijn kort. We zijn innovatief, tikkeltje eigenwijs en zakelijk als het moet, maar natuurlijk er is ook ruimte voor ‘Brabantse gezelligheid’. ‘Samen Doen’ staat bij ons voorop; binnen de organisatie, overheid én met onze inwoners.

Wat is onze opgave?

Er zit grote druk op de opvang van asielzoekers, vergunninghouders en vluchtelingen uit Oekraïne. Het aantal mensen dat op de vlucht is en opvang zoekt in Nederland leidt tot forse uitdagingen op het gebied van opvang, (tijdelijke) huisvesting en ondersteuning. Ook onze gemeente heeft een opdracht om voor de drie urgente doelgroepen aan de slag te gaan. 

Wat ga jij doen?

Je gaat binnen ons team aan de slag als projectleider urgente doelgroepen. Je bent de projectleider/verkenner voor mogelijk nieuwe opvanglocaties voor de huisvesting van Oekraïners, statushouders en asielzoekers. Ook ben je de projectleider voor het project verplaatsbare woningen wat de gemeente gaat oppakken met woonstichting de zaligheden. Hiervoor fungeer je als eerste aanspreekpunt zowel intern als extern. Je gaat proactief op zoek naar locaties, beoordeelt deze en voert onderhandelingen namens de gemeenten over de inzet van de opvanglocaties. Je zorgt voor afstemming van de vergunningprocedure. Ook ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het benodigde communicatieproces waaronder bijvoorbeeld een participatietraject of omgevingsdialoog. 


Wat vragen wij?

  • Je hebt een HBO-diploma en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Je hebt aantoonbare inhoudelijke bouwkundige kennis en vind het leuk om in onderhandeling met elkaar een mooi resultaat te bereiken;

  • Je bent een enthousiaste en ambitieuze collega die er energie van krijgt om een divers project te leiden;

  • Je bent praktisch en pakt ook zelf zaken op in de uitvoering;

     

  • Daarnaast ben je een echte netwerker, denkt in mogelijkheden en kansen, handelt proactief en bent communicatief vaardig.



Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures