Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Microsoft 365 (32 uur)

Geplaatst 13 aug. 2024
Project ID: YIS 9163807-00003321
Plaats
BLADEL
Uren
32 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 2 sep. 2024
Einde: 30 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 aug. 2024 12:00

Ben jij een ervaren projectleider met een passie voor IT en verandermanagement? Heb je aantoonbare ervaring met de implementatie van Microsoft Office 365 binnen een gemeentelijke organisatie? In verband met de implementatie van MS365 zijn wij op zoek naar een: Projectleider Microsoft Office 365

Gemeente Bergeijk en gemeente Bladel nemen dit najaar deel aan een regionaal project om MS 365 te implementeren binnen de Kempengemeenten (Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel- de Mierden). Er wordt een regionale projectorganisatie ingericht. Naast de regionale projectleider wordt voor elke gemeente een lokale projectleider gezocht. Gemeente Bergeijk en gemeente Bladel willen deze projectleider gezamenlijk aantrekken en hopen zo synergievoordeel te halen. De technische implementatie wordt volledig begeleid door het Shared Service Centrum De Kempen.


Als Projectleider Microsoft Office 365 speel je een cruciale rol in de succesvolle implementatie van MS365 binnen gemeente Bergeijk en gemeente Bladel. Je zorgt voor een soepele overgang en adoptie van de nieuwe systemen en begeleidt onze medewerkers gedurende het hele proces.

Wat ga je doen?

- Voortgang en doelstellingen bewaken: Je houdt zicht op de overall voortgang van het project binnen onze organisatie en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en doelstellingen worden bereikt.

- Verandermanagement: Je begeleidt het verander- en adoptietraject, zorgt ervoor dat medewerkers de nieuwe systemen omarmen en efficiënt kunnen gebruiken.

- Documentatie: Je houdt de projectdocumentatie gericht op onze organisatie up to date, zodat alle relevante informatie altijd beschikbaar is.

- Eerste aanspreekpunt: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leden van de lokale projectgroep en voor alle medewerkers uit onze organisatie met vragen of problemen.

- Stakeholder management: Je onderhoudt contact met alle betrokkenen en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking binnen het project. Je heb intensief contact met de projectleiders van de andere Kempengemeenten en het Shared Service Centrum de Kempen


Wat breng je mee?

- Aantoonbare ervaring met de implementatie van Microsoft Office 365 binnen een gemeentelijke organisatie.

- Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.

- Ervaring met verander- en adoptietrajecten.

- Een proactieve en oplossingsgerichte instelling.

- Het vermogen om verschillende stakeholders te managen en te motiveren.

- Aanwezigheid op de locaties is een vereiste

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures