Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Openbare Ruimte (civiele techniek)

Geplaatst 22 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130652-00003321
Plaats
Waalre, Remote
Uren
24 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 apr. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Wil jij een bijdrage leveren aan een zich sterk ontwikkelende organisatie? En waar jouw inbreng van maatschappelijk belang is? Wil jij werken in een compacte gemeente met korte lijnen, open cultuur en grootse plannen? Wij hebben ruimte voor jouw talent en ambities!

 Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een:

 Projectleider Civiel

24 uur per week

 De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 120 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.

 We zitten in een interessante periode. Het raadsprogramma is afgelopen jaar vastgesteld en daaruit blijkt ambitie. We zijn al volop bezig deze ambitie waar te maken. Er zijn veel ontwikkelingen binnen deze brainportregio én onze burgemeester is afgelopen maand gestart. Dit leidt tot innovatieve vormen van bestuur, dienstverlening, inwoner- en overheidsparticipatie en maakt ons werk dynamisch en uitdagend. Wij zijn flink aan het bouwen en werken samen op basis van vertrouwen, betrokkenheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en openheid. Dat doen we met veel energie en daar zijn we trots op!

Wat ga je doen?

 Als Projectleider Civiel adviseer je over integrale projecten op civieltechnisch vlak in zowel de plan- voorbereidings-als uitvoeringsfase. Daarnaast ben je namens het team Openbare Ruimte de civieltechnisch adviseur voor kleine en grote in-en uitbreidingslocaties en ben je verantwoordelijk voor het wegbeheer in de breedste zin van het woord. Je speelt een belangrijke rol bij verschillende onderdelen zoals: aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en stakeholdermanagement. Je bent betrokken bij de projecten van initiatief- tot nazorgfase. Je bent bekend met alle fasen van projectmatig werken in de civiele techniek en in het bijzonder de voorbereidings-, ontwerp-, realisatie- en de beheerfase. Daarbij verstrek je de benodigde informatie aan de uitvoerders en zorgdragers voor het opstellen van de exploitatierekeningen en kostenramingen. Als Projectleider Civiel weet je de leiding op te pakken om een project succesvol te realiseren.

 

Wat bieden we jou?

 We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. We waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw met een bosrijke omgeving. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen. Daarnaast bieden we jou:

  • De mogelijkheid om hybride te werken: plaats- én tijd onafhankelijk;

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld richting civiele techniek, bouwkunde);

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortelijke functie;

  • Je hebt affiniteit met de andere vakgebieden in de openbare ruimte zoals groen, verkeer, water ed.;

  • Je werkt projectmatig en hebt hier aantoonbare ervaring mee;

  • Je hebt kennis en inzicht in het inrichten, beheer en kwaliteit van openbare ruimte;

  • Je kunt mensen om je heen enthousiasmeren, motiveren en inspireren;

  • Je communiceert overtuigend, helder en begrijpelijk, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je bent proactief en hebt een ondernemende houding;

  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent daadkrachtig in wat je doet;

  • De wereld om ons heen verandert razendsnel. We zijn gewend aan altijd aan, altijd open. En als gemeente bewegen wij mee. We kiezen daarbij bewust voor mensen die daarbij passen. Mensen die de vraag achter de vraag herkennen en op zoek gaan naar wat er wél mogelijk is. Je bent daarom iemand die het heft in handen neemt binnen de functie, maar ook in je eigen ontwikkeling;

Het tarief is passend bij functieschaal 10A (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures