Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectmanagement (6-8 uur)

Geplaatst 18 apr. 2024
Project ID: YIS 9155725-00003321
Plaats
Eindhoven, Hybride
Uren
8 Uur/week
Periode
1 jaar, 5 maanden
Start: 6 mei 2024
Einde: 1 okt. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 apr. 2024 14:00

De Veiligheidsregio Brabant Zuidoost voorziet haar ca. 900 medewerkers in repressieve dienst van uitrukkleding. De huidige uitrukkleding is in twee fasen aangekocht. De eerste 6 posten in 2016 en de overige 31 posten en piket functionarissen zijn in 2017 van deze uitrukkleding voorzien. Gemiddeld heeft uitrukkleding een levensduur van 7 jaar, afhankelijk van het aantal wasbeurten, het de gebruik en blootstelling aan UV licht. Onze huidige kleding is inmiddels 7/8 jaar oud. Gezien de staat van de huidige uitrukkleding is deze naar verwachting in 2025 aan vervanging toe. Doorlooptijd voor aankoop van uitrukkleding is vanaf de start van het schrijven van een PVE tot aan het uitleveren ca. 2 jaar.


Om het aankoop- en keuzeproces zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er vooraf beleids- en proceskeuzes gemaakt op het gebied van, uitstraling, doel, gebruik i.r.t. arbeidshygiëne, wel of geen roulatiesysteem en eventuele keuze vrijheden van de projectgroep/adviesgroep.


Om (ca 2500-3000) nieuwe uitrukkleding rechtmatig aan te kunnen schaffen dient een nieuwe Europese aanbesteding gelopen te worden. Doel van deze opdracht is om te komen tot een zorgvuldig doorlopen aanbestedingstraject, zodat we in 2026 de huidige uitrukkleding kunnen vervangen door een comfortabel, veilig uitrukpak.



Wij zijn op zoek naar:

-      een gedreven Projectleider met aandacht voor communicatie naar de achterban;

-      bij voorkeur ervaring met grote inkoopprojecten, marktconsultaties, Europese aanbestedingen en het opstellen van programma’s van eisen;

-      ervaring in het managen van processen en begeleiden van verschillende projectgroepen/testgroepen:

-      tenminste een relevant HBO werk en denkniveau

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures