Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectmedewerker ICT-support (32-36 uur)

Geplaatst 28 mei 2024
Project ID: YIS 9158435-00003321
Plaats
Valkenswaard
Uren
36 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 27 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 jun. 2024 14:00

Binnen de A2-Samenwerking zijn wij voor de afdeling Informatisering & Automatisering op zoek naar een:

Projectmedewerker ICT-support

(tijdelijk voor de duur van 6 mndn)

Heb jij een passie voor ICT dienstverlening en klanttevredenheid?

Wil jij ook werken voor een organisatie waarin we met aandacht voor elkaar en in een plezierige setting gaan voor een deskundig resultaat? Dan is het werken bij de A2 Samenwerking iets voor jou!

De A2 Samenwerking werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. We bundelen hiermee onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening op het gebied van advies en beleid, administratie en belastingen, informatisering & automatisering, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen.

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker ICT-support bij de Samenwerking A2 Gemeenten zorg jij samen met je collega’s voor de dagelijkse ICT-dienstverlening. In dit project voer je werkzaamheden uit voor de voorbereidingen & uitrol van devices (laptops/telefoons) en ondersteun je bij het werkplekbeheer. Je voelt je verantwoordelijk voor het registreren en correct bijhouden van het CMDB. Je biedt ook gebruikersondersteuning i.g.v. vragen. Je documenteert binnengekomen meldingen in het systeem (Topdesk) en waar mogelijk los je de meldingen direct op. Dit doe je samen met collega’s van ICT-servicedesk. 

Wat vragen wij?

·        De kandidaat die we zoeken heeft minimaal MBO werk- en denkniveau.

·        Een opleiding in de IT is vereist en wij vinden het erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt!

·        Je bent organisatiesensitief en communicatief

·        Je werkt secuur

·        Daarnaast ben je een aanpakker.

·        Incidenten oplossen is geen IT-trucje, jij wilt het achterliggende probleem begrijpen.

·        En tot slot zoeken wij iemand met een goed gevoel voor humor. Dit wordt absoluut op prijs gesteld door jouw collega’s!

 

Je werkt vanuit de GRSA2 voor een of meerdere organisaties (de verschillende gemeenten en/of de GRSA2 zelf) op verschillende locaties (Budel, Heeze-Leende en Valkenswaard).

LET OP: Dit is geen ZZP opdracht, ZZP'ers worden niet meegenomen in de procedure.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures