Inhuurdesk Noord-Brabant

Salarisadministrateur (16 uur)

Geplaatst 24 apr. 2023
Project ID: YIS 9132410-00003321
Plaats
Vught
Uren
16 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend

Salarisadministrateur (16 uur)

Voor de tijdelijke vervanging van onze salarisadministrateur zijn wij op zoek naar een collega tot 1 september 2023 voor de doorlopende processen en werkzaamheden met betrekking tot de salarisadministratie. De salarisadministratie is bij ons ondergebracht onder het Team Business Control. Dit team bestaat uit de financiële administratie, financieel beheer, business advies en natuurlijk control.

De belangrijkste werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren zijn:

·      Mutaties en controles met betrekking het salaris;

·      Werkgeversverklaringen verzorgen;

·      Proforma berekeningen maken;

·      Aangifte loonheffingen en pensioenen;

·      Vragen van medewerkers en collega’s beantwoorden.


Wat vragen we van jou?

Wij vinden het vooral belangrijk dat je ervaring hebt met Centric en salarisadministratie binnen gemeenten. Daarnaast ben je een toegankelijke collega en zoek je intensief de samenwerking op met directe collega’s. Je weet je weg snel te vinden in de digitale systemen en bent flexibel. Tot slot doen we een beroep op je frisse blik op de processen en dienstverlening en zijn verbetervoorstellen altijd welkom.

Wat krijg je ervoor terug?

 Je komt te werken in een hecht team, waarbij jij als enige verantwoordelijk bent voor de salarisadministratie. Onze eigen salarisadministrateur werk nog wat uren op de achtergrond en kan vragen beantwoorden en zal deels nog werkzaamheden uitvoeren. Het kantoor in Vught is een mooie locatie om te ontmoeten, maar thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. 


Het tarief is passend bij functieschaal 8 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures