Inhuurdesk Noord-Brabant

Toezichthouder Bouw (32 uur)

Geplaatst 21 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130560-00003321
Plaats
Boxtel, Remote
Uren
32 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 apr. 2023
Einde: 1 apr. 2024
Tarief
Onbekend

Kom jij ons versterken bij goed leven en werken in onze gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel? Is jouw uitgangspunt ook ‘wat kan er wel?’ om tot een oplossing te komen en je werk te verbeteren?

Het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving heeft een diversiteit aan aanvragen voor omgevingsvergunningen waaraan jij je bijdrage kunt leveren in de rol van:  

 Medewerker vergunningen (32 - 36 uur)


De uitdaging in deze functie is te kijken wat de mogelijkheden binnen de onmogelijkheden zijn. We werken met verschillende afdelingen samen en door de wijzigingen in de wetgeving blijft het altijd een boeiend en enerverend.

 

Wat ga je doen?

  • Je toetst en beoordeelt verzoeken en aanvragen omgevingsvergunning op het terrein van Wabo en APV aan de hand van beleid, wet- en regelgeving;

  • Je levert een bijdrage aan het behandelen van bezwaarschriften;

  • Je overlegt met aanvragers, architecten, collega’s en soms met het bestuur;

  • Je stelt de beschikking op, eventueel in overleg met een juridisch medewerker;

  • Je bewaakt de procedures en zorgt ervoor dat de aanvragen omgevingsvergunning binnen de geldende termijnen zijn afgehandeld.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, een bouwkundige achtergrond en ervaring in een vergelijkbare functie;

  • Je bent in staat om jouw kennis op een praktische manier toe te passen in je werk;

  • Je kunt je goed uitdrukken en problemen of knelpunten op een heldere manier duidelijk maken, aan zowel vakmensen als onze burgers;

  • We werken van buiten naar binnen en daarom is het belangrijk dat je een open houding en inlevingsvermogen hebt. Diverse belangen vertaal jij naar de omgevingsvergunning;

  • Je volgt actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw vakgebied en bent digitaal vaardig;

  • Je kunt mensen verbinden.

Wij verdelen de werkzaamheden in 2 functieniveaus afhankelijk van kennis en ervaring en de complexiteit van de aanvragen. De 2 functies zijn Medewerker Vergunningen A en Medewerker vergunningen B. Wij gaan graag met jou in gesprek om te bespreken in welke rol jij het beste tot je recht komt.

 

 Het team

Het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) is verantwoordelijk voor het uitvoeren van beleid in het fysieke domein op de genoemde onderdelen. 

VTH bestaat uit bouw- en milieutoezichthouders, juristen, vergunningverleners en administratief medewerkers. We zijn allemaal gedreven om onze klanten en hun vragen zo goed mogelijk te behandelen. Dat betekent dat wij meedenken met onze klant en advies geven over de mogelijkheden. De sfeer in het team is informeel en positief. Het kennisniveau in het team is hoog en samen werken wij aan onze doelstellingen.

 

MijnGemeenteDichtbij

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden; passie, verbinden en vernieuwen. Daarnaast kennen we drie algemene competenties die voor iedereen binnen onze organisatie gelden, namelijk veerkracht, integraal werken en digitaal vaardig.

 

Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures