Inhuurdesk Noord-Brabant

Trainee informatiemanagement (32-36 uur)

Geplaatst 14 okt. 2024
Project ID: YIS 9167654-00003321
Plaats
Bladel
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 6 jan. 2025
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2024 14:00

Ben je analytisch?

Vind je het leuk om spin in het web te zijn?

Weet je alles van Lean?

Wil je bijdragen aan de toekomst van informatiemanagement binnen een dynamische organisatie? Dan is deze traineeship iets voor jou!

 

 

Trainee informatiemanagement

36 uur per week (januari 2025 – december 2025)

 

Kruip in de huid van…

Als trainee informatiemanagement kom je in aanraking met alle facetten van informatiemanagement. Tijdens je traineeship werk je nauw samen met verschillende afdelingen en procesverantwoordelijken, en ontwikkel je jezelf tot een waardevolle speler in het verbeteren van informatiebeheer. Jouw taken omvatten onder andere:

Analyseren en verbeteren van werkprocessen

In overleg met procesverantwoordelijken analyseer je werkprocessen om bij te dragen aan het informatiebeheerplan. Je gebruikt je kennis van Lean in om deze processen in overleg met collega’s en management te verbeteren.

Initiëren van informatiemanagementprojecten

Je zet projecten op het gebied van informatiemanagement en informatiebeveiliging in gang, waarbij je zorgt voor een efficiënter en veilig gebruik van informatie.

Beheren en toegankelijk maken van informatie

Je ondersteunt teams met hands-on werkzaamheden, waarbij je zorgt dat informatie goed geordend, beheerd en toegankelijk blijft, met oog voor het grotere geheel.

Ontwerpen en bewaken van kwaliteitsprocessen

Je ontwikkelt werkwijzen voor het bewaken van de kwaliteit van informatiemanagement en integreert deze in het kwaliteitssysteem.

Daarnaast bewaak je de gemaakte afspraken op het gebied van digitaal beheer, ordening en toegankelijkheid van informatie. Je spreekt medewerkers aan op naleving van afspraken en begeleidt hen bij het doorvoeren van veranderingen. Ook houd je de nieuwste ontwikkelingen in het informatiedomein in de gaten en adviseer je over mogelijkheden voor verbetering.

Dit traineeship biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in een uitdagend werkveld. Je wordt onderdeel van een enthousiast team dat werkt aan de digitale transformatie van de organisatie. Na de periode van één jaar is vanuit detachering kosteloze overname door de gemeente mogelijk en kom je in aanmerking voor een vaste functie

We matchen als…

•         Je hebt een HBO- werk en denkniveau

•         Je volgt een traineeship op het gebeid van informatiemanagement

•         Je hebt ervaring met verandermanagement en projectmatig werken 

•         Je hebt ervaring met Lean

•         Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;

•         Je bent betrokken en neemt het initiatief om zaken zo goed mogelijk te regelen. 

•         Je bent iemand die zelfstandig werkt, goed kan analyseren, plannen en organiseren en vlot schakelt tussen taken en situaties. 


ZZP geen mogelijkheid, het is geen ZZP opdracht.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures