Inhuurdesk Noord-Brabant

Vergunningverlener WABO (32 uur)

Geplaatst 24 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130910-00003321
Plaats
Vught, Remote
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 3 apr. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend

Medewerker vergunningen WABO

36 uur

Heb je enige ervaring als medewerker vergunningen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een team waarin je de ruimte krijgt om samen met je collega’s het team verder te ontwikkelen? Dan is dit jouw nieuwe baan!

 

Wat ga je doen?

Als medewerker vergunningen WABO werk je bij de afdeling Dienstverlening. Je maakt deel uit van het team Vergunningen en Veiligheid, een dynamische omgeving waarin je nauw samenwerkt met je collega’s van ruimtelijke ordening.

Als medewerker vergunningen WABO weet jij alles over het verlenen van vergunningen, en maak jij dus een grote impact in de gebouwde omgeving. In deze functie ben je, samen met de initiatiefnemer, van begin tot eindverantwoordelijk voor de binnenkomende aanvraag voor een vergunning. Deze aanvragen gaan van kleine eenvoudige dakkappelen tot een complete woonwijk. Je toetst de aanvragen aan de hand van bouwtechnische regelgeving en zorgt voor een integrale afstemming met alle betrokken partijen. Met jouw communicatieve vaardigheden onderhoud je goed contact met onze inwoners, ondernemers, collega’s, bestuur en externe partners. Voor alle partners ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw dossiers. Omdat jij precies weet wat er speelt, kun je inhoudelijke input leveren voor overleggen en zorg je dat je binnen de termijnen tot een goed besluit weet te komen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor een juiste afhandeling, dat maakt jouw functie als medewerker vergunningen in Vught zo divers.

Wie ben jij?

Je hebt een relevante HBO-opleiding of een MBO-opleiding met relevante werkervaring. Een bouwkundige en/of juridische achtergrond is een pré. Je bent flexibel, klantgericht en communicatief vaardig. Je weet van aanpakken en kunt goed samenwerken.

 

Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures