Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur vrije tijdseconomie (32-36 uur)

Geplaatst 26 jul. 2024
Project ID: YIS 9162404-00003321
Plaats
VALKENSWAARD
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 22 jul. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 aug. 2024 12:00

Het betreft een functie met meerdere gezichten. Je geeft uitvoering aan de recent herziene evenementenvisie en zorgt voor de vaststelling van de nieuwe beleidsregels. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de gemeente voor evenementenorganisaties en begeleidt hen bij de aanvraag voor een evenement. Je coördineert de interne processen voor de aanvraag en toetst de aanvraag op beleid. Na afloop van het evenement evalueer je met alle betrokkenen het evenement. Je onderhoudt contact met o.a. Valkenswaard Marketing, Centrummanagement, horeca en de weekmarkt. De uitbreiding van de kermis en de organisatie van 80 jaar bevrijding zijn actuele thema’s.

Voor het nieuwe economische beleidskader lever je input om de positie van Valkenswaard als de leisuregemeente van de regio verder te verstevigen. Je ziet vanuit je visie op vrijetijdseconomie kansen voor Valkenswaard om aan te haken op de ontwikkelingen in de regio. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s van toerisme en recreatie, economische zaken, ruimtelijk beleid en van programma’s zoals Masterplan Centrum en Dommelland.

Vanuit jouw adviesrol geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de wethouder en het college over uiteenlopende onderwerpen. Verder lever je voor jouw vakgebied een bijdrage aan de P&C-cyclus, beheer je het budget en zorg je voor subsidieverlening en -vaststelling. Ondertussen staan jouw ogen en oren altijd open voor wat er speelt in de lokale gemeenschap en op jouw vakgebied. Interessante ontwikkelingen? Je onderzoekt meteen of ze waardevol kunnen zijn voor ons om als gemeente Valkenswaard een prettige en veilige gemeente/plek te blijven.


Wie ben jij?

  • Je hebt beleidsmatige kennis en ervaring met opstellen van beleidstukken;

  • Je hebt kennis van vrijetijdseconomie;

  • Je bent organiseren sterk;

  • Je kunt snel schakelen;

  • Je maakt makkelijk verbinding.


Dit is geen ZZP opdracht, ZZP'ers worden niet meegenomen in de procedure.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures