Inhuurdesk Noord-Brabant

Contractbeheerder (24 uur)

Geplaatst 13 apr. 2023
Project ID: YIS 9131862-00003321
Plaats
Oirschot, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 1 nov. 2023
Tarief
Onbekend

Jouw dag

Je werkt op onze locatie in Oirschot in een team met twee andere contractbeheerders waarover de werkzaamheden zijn verdeeld. De werkzaamheden bestaan uit de controle van bedrijfskenmerken van nieuwe aanbieders. Bij onduidelijkheden of hiaten neem je contact op (telefonisch, per e-mail) met de aanbieders om hen te ondersteunen bij hun aanmelding. Je legt contractgegevens en de prestaties c.q. bijzonderheden vast in ons contractmanagementsysteem en ontsluit deze naar de deelnemende organisaties en je collega contractmanagers. Het team contractbeheer zorgt voor een actuele en betrouwbare contractendatabase. Je signaleert de einddata van contracten, keurmerken en diverse andere mutaties in de contractendatabase. Kortom een afwisselende functie waarin veel contacten worden gelegd met interne en externe partijen.

Wat ga je bij ons doen?

In deze veelzijdige functie van contractbeheerder zorgt het team contractbeheer ervoor dat het inkopen en continu verbeteren van de prestatie van leveranciers op het gebied van sociaal domein, openbare ruimte en bedrijfsvoering ICT mogelijk wordt gemaakt. Je werkt nauw samen met de contractmanagers en contracteigenaren van de bij Bizob aangesloten organisaties. Verder sta je in nauw contact met zorgaanbieders en leveranciers.

Wie zijn wij?

Bizob zet zich in voor ruim 35 gemeenten en organisaties als strategisch partner voor publieke inkoop en aanbestedingen. In nauwe samenwerking met de aangesloten organisaties regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en contractbeheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT. INTERIM Pagina 2 van 2 Wat in 2003 begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen. 

Wat neem jij mee?

- 3 jaar relevante werkervaring;

- MBO+ werk- en denkniveau;

- Ervaring met complexe administratieve processen;

- Snel schakelen en de juiste prioritering kunnen stellen;

- Kennis van Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).

- Kennis van aanbestedingsplatforms en contractbeheersoftware is een pré.

- Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

- Je bent proactief, klantgericht en een echte teamspeler.


Wat bieden wij?

- Een Interimopdracht vanaf heden tot minimaal 1 augustus 2023.

- Een Interimopdracht van minimaal 24 uur per week tot maximaal 36 uur per week.

- Een fijne werkomgeving en netwerk van collega’s bij lokalen gemeenten en organisaties in Oost-Brabant.


Het tarief is passend bij functieschaal 7 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures