Inhuurdesk Noord-Brabant

Kwartiermaker positieve gezondheid (24 uur)

Geplaatst 17 feb. 2023
Project ID: YIS 9128677-00003321
Plaats
Deurne, Remote
Uren
24 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 15 mrt. 2023
Einde: 15 mrt. 2024
Tarief
Onbekend

Het thema gezondheid is door de gemeenteraad benoemd als één van de urgenties voor deze raadsperiode. Vandaar dat wij onlangs een beleidsontwikkelaar gezondheid hebben aangetrokken. Om deze collega de ruimte en tijd te geven om een toekomstbestendig gezondheidsbeleid neer te zetten zijn wij op zoek naar een kwartiermaker die samen met de beleidsontwikkelaar een gezondheidsvisie neerzet en dit vertaalt naar beleid.

Wij zoeken iemand die als ‘kwartiermaker’ aan de slag gaat. Jij hebt een goed beeld en kennis van hetgeen wat zich afspeelt binnen het brede thema van gezondheid; op lokaal, regionaal en nationaal niveau en van de ‘nulde tot en met de tweedelijn’. Jij bent bekend met relevante partners in het veld en weet hoe we ontwikkelingen in het veld kunnen vertalen naar ons nog op te stellen beleidsnota gezondheid.

Onze ambities

Deurne streeft ernaar dat alle inwoners op een prettige manier in de eigen omgeving leven. Onze inwoners zetten zich in, naar vermogen, voor de bredere gemeenschap. Ze krijgen waar nodig ondersteuning voor zichzelf of voor het helpen van anderen. Dit is één ambitie uit de toekomstvisie van Deurne. Uit de gegevens blijkt dat inwoners het ‘samendoen’ als positief ervaren en dat er relatief weinig eenzaamheid wordt ervaren. Tegelijkertijd is Deurne aan het vergrijzen en zien we dat een vitale samenleving steeds belangrijker wordt.

Wat ga je doen als kwartiermaker?

Je gaat samen met de beleidsontwikkelaar gezondheid aan de slag met het opstellen van een strategische visie met betrekking tot positieve gezondheid. Vervolgens ga je aan de slag met het opstellen van een uitvoeringsplan. Jij hebt met name een inhoudelijke rol en hebt kennis van hetgeen wat zich afspeelt binnen beleidsvelden zoals het sociaal domein en sport.

Ook ben je de sparringpartner van de beleidsontwikkelaar gezondheid en geeft hierbij gevraagd en ongevraagd advies. 

Wat neem je mee als kwartiermaker?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van de gezondheid.

  • Je kunt uitstekend communiceren zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je breng enthousiasme en inhoudelijke deskundigheid mee en deze verbind je tot concrete ideeën en plannen die je tot uitvoering brengt.


Het tarief is passend bij functieschaal 10 A (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures