Inhuurdesk Noord-Brabant

Procesondersteuner Agrarische sector (32 uur)

Geplaatst 3 jul. 2023
Project ID: YIS 9135740-00003321
Plaats
Someren, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
1 jaar, 5 maanden
Start: 10 jul. 2023
Einde: 1 dec. 2024
Tarief
Onbekend

Agrarisch ondernemers en de gemeente: ze hebben elkaar nodig om samen succesvol te zijn en bij te dragen aan een goed economisch klimaat. Dit geldt ook voor Someren. Toch kan het als ondernemer soms lastig zijn om binnen de gemeentelijke organisatie de juiste persoon of informatie te vinden. Omdat de gemeente Someren een goede dienstverlening aan ondernemers belangrijk vindt, zijn wij op zoek naar een contactpersoon die specifiek als aanspreekpunt voor agrarisch ondernemers kan fungeren.

 

Wat ga je doen?

-       Als agrarisch bedrijfscontactfunctionaris ben je aanspreekpunt en vraagbaak voor (agrarische) ondernemers van het buitengebied zowel reactief als pro-actief. Onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden is het signaleren van vragen, wensen en problemen in het buitengebied en het stimuleren van samenwerking tussen (agrarische) ondernemers, bewoners en gemeente.

-       Je bent het eerste aanspreekpunt voor agrariërs. Je voert de eerste (verkennende) gesprekken, veelal op locatie. Je hoort aan, vraagt door en informeert. Eventueel verwijs je door naar andere externe partijen, zoals het waterschap en de provincie, maar ook intern (planoloog) en op verzoek ook naar maatschappelijk werk.

-       Je hebt ook oog voor de sociale aspecten van het agrarische ondernemen en legt daar waar nodig contacten met de collega’s in het maatschappelijk en sociaal domein.

-       Informatieverzoeken en principeverzoeken neem je mee in het adviesteam en draag je indien nodig over aan een planoloog. Je koppelt in een vroeg stadium relevante informatie terug aan de agrariër.

-       Je onderhoudt je contacten met relevante partners en stakeholders zoals de provincie, ZLTO en VAB-impuls.

Je volgt de trends en ontwikkelingen in je vakgebied. Je neemt daarbij deel aan relevante bijeenkomsten, cursussen en workshops.

·      Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van landbouw, economie of plattelandsontwikkeling.

·      Je bent flexibel en kunt snel schakelen. Je beschikt over een goede politieke antenne, bent initiatiefrijk, samenwerkings- en klantgericht en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en dienstverlening.

·      Je bent een doener en in staat zelfstandig, planmatig en gestructureerd te werken.

·      Je bent representatief, je kunt de gemeente Someren goed vertegenwoordigen en je weet een goede relatie op te bouwen met het lokale bedrijfsleven.

·      Je kijkt breder dan je eigen vakgebied en kunt het geheel overzien.

Je hebt kennis van zaken en bent een goede gesprekspartner voor agrarische ondernemers.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures