Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider openbare ruimte (20u pw)

Geplaatst 11 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152449-00003321
Plaats
Sint-Michielsgestel, Hybride
Uren
20 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 mrt. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 mrt. 2024 12:00

Wat ga je doen?

·      Civieltechnische projectleider voor facilitaire woningbouwontwikkelingen en andere initiatieven met gevolgen voor de openbare ruimte.

·      Integraal projectleider bij inrichtingsprojecten in het verlengde van meerjareninvesteringplannen van de diverse kapitaalgoederen conform de principes van projectmatig werken;

Wat vragen we van jou?

·      Je hebt een afgeronde civieltechnische of cultuurtechnische hbo opleiding

·      Relevante werkervaring met advisering inrichting openbare ruimte;

·      Je hebt een passie voor jouw vak en bent ook in staat om jouw kennis en kunde over te dragen;

·      Je hebt een proactieve houding en bent in staat om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken;


Wie ben jij?

Vanuit jouw rol draag jij actief bij aan het maken van keuzes die gezichtsbepalend en relevant zijn. Je fungeert als spin in het web vanaf de Initiatieffase tot en met de realisatie en overdracht aan de beheerders. Verder ben je in staat om te werken met grote investeringen, je bent kostenbewust.

Als projectleider weet je knelpunten en tegengestelde belangen goed af te wegen. Je zorgt voor draagvlak bij de stakeholders en hebt participatie hoog in het vaandel staan. Van nature ben je een verbinder en gericht op de omgeving. Je brengt graag partijen bij elkaar en werkt hierin met veel belangengroeperingen samen.

 

Jij bent een creatieve en deskundige adviseur op het vlak van inrichtingsvraagstukken. Het ontwerpen van de openbare ruimte en infrastructuur vindt vaak door en samen met adviesbureaus plaats. Uiteraard heb je hierbij een adviserende rol richting het management en het bestuur.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures