Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider opvanglocatie Oekraïne

Geplaatst 10 dec. 2022
Project ID: 9125114
Plaats
Weert, Remote
Uren
32 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 1 sep. 2023
Tarief
Onbekend

Voor de gemeente Cranendonck zijn wij op zoek naar een Projectleider opvanglocatie Oekraïne.

Het is een uitdagende rol die vraagt om zelfstandigheid, eigen initiatief, regie en die ruimte biedt aan ondernemerschap. Daarbij lever je direct een enorme maatschappelijke meerwaarde voor de gemeente en zeker voor hen die een veilige en stabiele leefomgeving nodig hebben. Je komt te werken in een dynamisch team waar gezamenlijk een opdracht wordt uitgevoerd die spannend is, maar zeker ook avontuurlijk!

De eerste vluchtelingen zijn gevestigd. Er komt een door de gemeente (tijdelijk) nog te organiseren opvang, ook bij particulieren die hun huis openstellen. De eerste (crisis)opvang is geregeld en wij gaan nu naar een nieuwe fase waarin meer structurele opvang en sociale faciliteiten geregeld moeten gaan worden. Een school basisonderwijs is opgericht en moet worden uitgebreid.

Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Als projectleider bouw je verder een aanpak op voor de gemeentelijke noodopvang rondom de instroom en begeleiding van vluchtelingen. Je werkt samen met externe organisaties en met de gemeentelijke collega’s die vanuit verschillende taakvelden betrokken zijn bij de opvang en het welzijn van de vluchtelingen.

Je zorgt ervoor dat er verbinding, samenwerking en een gezamenlijke aanpak is waarin de gemeente samen met de welzijnsorganisaties/uitvoeringsorganisaties voor de vluchtelingen een basis voor een zo normaal mogelijk leven creëert. Dit kan onder andere op het gebied van wonen en werk.


Wie zoeken we?

  • je hebt ervaring als projectleider en adviseur

  • je hebt affiniteit met opvang en de doelgroep

  • je bent bestuurlijk sensitief in een gemeentelijke omgeving

  • je bent pragmatisch, kunt snel schakelen en ziet werk liggen

  • je bent communicatief sterk en kunt laagdrempelig contact leggen

  • je hebt WO werk- en denkniveau


Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures