Inhuurdesk Noord-Brabant

Systeem/Modern workplace beheerder (28-36 uur)

Geplaatst 17 feb. 2023
Project ID: YIS 9128753-00003321
Plaats
Valkenswaard, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend

Is het werken binnen een ICT- team iets voor jou?   

 

Bij de A2-Samenwerking is binnen de afdeling Techniek en Gegevens een vacature ontstaan voor een:

Systeem/Modern workplace beheerder

Kun, en wil jij jouw vakgebied uitoefenen in een omgeving met veel dynamiek en zo bijdragen aan vier organisaties tegelijk? Krijg jij energie van nieuwe ontwikkelingen en onverwachte uitdagingen? Dan is het werken bij de A2 Samenwerking iets voor jou!

De A2 Samenwerking werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. We bundelen hiermee onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening op het gebied van advies en beleid, administratie en belastingen, techniek en gegevens, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen.  

Wat ga je doen?

De ICT-dienstverleningsprocessen zijn ingericht op basis van ITIL/ISM uitgangspunten. Wij verwachten dat kandidaten volgens deze inrichting de ICT-dienstverlening uitvoeren en mee door ontwikkelen. Dit om de dienstverlening en bedrijfsvoering van de aan de samenwerking deelnemende gemeenten optimaal te ondersteunen en te verbeteren.

De ICT-projecten waar je mee te maken kan krijgen variëren van deelname aan projecten geïnitieerd vanuit de interne klant, tot innoveren van de infrastructuur op het gebied van storage, netwerk, server, werkplek en security.

Wij zijn op zoek naar een ervaren systeem/netwerkbeheerder die bekend is met de ITIL/ISM uitgangspunten en enthousiast is om hier samen met de collega’s uitvoering aan te geven! Ervaring met gemeentelijke ICT-toepassingen is een pré.

Wat is je profiel?

De belangrijkste functie-eisen voor deze medewerker zijn: een brede inzetbare kennis op het vlak van ICT server-, werkplek- en netwerkbeheer. 

Kennis en ervaring op de volgende gebieden is een pré: 

  •    MS365 

  •    Intune / Endpoint Manager 

  •    Azure 

  •    Identity Protection / Compliance  

  •    Windows server omgeving (server 2019 en 2022) 

  •     Ervaring met gemeentelijke applicaties  

 

Je beschikt over een dienstverlenende en flexibele instelling en goede communicatieve en contactuele vaardigheden en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?

Binnen onze organisatie werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid, kwaliteit, integraliteit en efficiëntie erg belangrijk.

 Wij bieden je veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe werkwijzen vorm te geven. Je werkt vanuit de GRSA2 voor een of meerdere organisaties (de verschillende gemeenten en/of de GRSA2 zelf). Samen willen we bouwen aan een organisatie en een samenwerkingsverband waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken.

Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures