Inhuurdesk Noord-Brabant

Werk & Participatiecoach met specialisatie casusregie Inburgering

Geplaatst 19 dec. 2023
Project ID: YIS 9145947-00003321
Plaats
Bladel, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 jan. 2024
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 dec. 2023 13:00

Werk en Participatiecoach met specialisatie casusregie Inburgering, 24 tot 36 uur per week


Als Werk en Participatiecoach heb je een belangrijke rol voor je cliënten. Je helpt hen om naar beste kunnen aan de slag te gaan. Bij voorkeur natuurlijk bij een reguliere werkgever. Maar bij veel cliënten zal dat nog niet aan de orde zijn. En dat inspireert jou juist. Jij gaat er alles aan doen zodat cliënten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en naar beste kunnen inzetten. Werk staat voorop en je stimuleert een zo kort mogelijk verblijf in de uitkering. Kortom, je maakt echt het verschil voor je cliënten.


Wellicht wat minder prikkelend, maar zeker zo belangrijk is het stukje administratie in je werk. Je zorgt ervoor dat je dossiers altijd op orde zijn. Niet alleen omdat we met gemeenschapsgeld werken, maar ook vanuit de overtuiging dat een goede vastlegging je client verder helpt.


Je bent verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand, pak deze verantwoordelijkheid, neem de vrijheid, pak dingen op en boek resultaten. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met collega’s en ketenpartners in multidisciplinaire gebiedsteams. Lokaal en kort op de bal, daarmee helpen we cliënten het beste.


Voor de specialisatie casusregie inburgering ben je aanspreekpunt voor alle nieuwkomers in de gemeente Oirschot die moeten inburgeren volgens de nieuwe wet, asielstatushouders en gezinsmigranten en overige migranten.

Je stelt met elke inburgeraar samen een plan op en voert regie op de uitvoering hiervan, je begeleidt de inburgeraar richting economische, maatschappelijke en sociale zelfredzaamheid, je stimuleert en motiveert de inburgeraar om te voldoen aan haar of zijn inburgeringsplicht en je werkt intensief samen met vluchtelingenwerk of vluchtelingenhulp, taalscholen, collega’s van de gemeenten en andere betrokken partijen.

Je hebt veel ervaring in de rol van participatiecoach werk, specifiek op het gebied casusregie inburgering.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures