Inhuurdesk Noord-Brabant

Werkvoorbereider/tekenaar civiele techniek (28 uur)

Geplaatst 22 jun. 2023
Project ID: YIS 9135442-00003321
Plaats
Nuenen, Hybride
Uren
28 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 3 jul. 2023
Einde: 30 sep. 2023
Tarief
Onbekend

Zie jij het als uitdaging de bloei van onze gemeente goed mee voor te bereiden? Werk jij graag vanaf het prille begin (schetsontwerp) mee aan de realisatie en ingebruikname? En vind jij het fijn om veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen? Dan gaan wij graag deze mooie uitdaging aan met jou!

 

Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider/tekenaar Civiel techniek houd jij je dagelijks bezig met het oplossen van interessante infrastructurele puzzelstukken. Hierdoor lever je direct een bijdrage aan de leefbaarheid van de openbare ruimte van de gemeente Nuenen. Wat daarbij ook gaaf is, is dat je de projecten waar jij dagelijks mee bezig bent ook daadwerkelijk ziet vorderen in de omgeving waar je werkt. Hoe mooi is dat!

 

Je hoeft je niet te vervelen want jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Verzorgen van tekenwerk (AutoCAD), opstellen van hoeveelheden, bestekken, vergunningaanvragen, voor zowel kleine als grote projecten in de openbare ruimte, van eerste schetsontwerp tot uitvoering.

  • Ondersteunen van de civieltechnisch projectleider bij projecten door de beoordeling van aangeleverde documenten, kostenramingen en verzorgen van KLIC-meldingen

  • Vertalen van stedenbouwkundige tekeningen naar civieltechnische tekeningen, inclusief ondergrondse voorzieningen zoals rioleringen, kabels en leidingen.

  • Toetsen van RAW-bestekken, maken van kostenramingen en verzorgen van KLIC-meldingen.

  • Coördineren van de planning voor de uitvoering van civieltechnische projecten, inclusief het afstemmen van werkzaamheden met betrokken partijen en het bewaken van de voortgang.

  • Het in heldere bewoording kunnen uitleggen van je werkzaamheden aan collega’s en inwoners

  • Bijdragen aan integraal beheer van de openbare ruimte, specifiek door het bijhouden van het beheerssysteem, zoals het verwerken van revisies.

 

Wie zijn wij?

De gemeente Nuenen staat midden in de gemeenschap en kent een pragmatische instelling. Er zijn korte lijnen naar bestuur en samenleving en we zijn gewend snel tot actie over te gaan. Er heerst een cultuur van zaken direct willen regelen en organiseren. Medewerkers hebben een grote betrokkenheid bij elkaar en hun werk. Dit is typerend voor de gemeente Nuenen. Wij zoeken

energieke mensen die gas durven geven en beschikken over daadkracht en vakkennis. Wij bieden uitdagend werk bij een gemeente die volop in beweging is!

 

Onze organisatie

De gemeentelijke organisatie telt ruim 100 medewerkers, verdeeld over twee afdelingen: Ontwikkeling & Realisatie. De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei. De voortdurend veranderende samenleving vraagt om een ambtelijke organisatie die kan meebewegen. De leefwereld van de burgers en niet de systeemwereld (regels en processen) vormen het vertrekpunt van ons handelen. Werken bij gemeente Nuenen betekent werken in een informele sfeer met korte lijnen. Projectmatig en hybride werken staan bij ons centraal. En de juiste werk en privé balans vinden wij erg belangrijk. Jij komt terecht in het team Openbare Ruimte Binnen wat onderdeel uitmaakt van de afdeling Realisatie. Een team van 25 collega’s die allemaal erg enthousiast en ambitieus zijn.

Het tarief is passend bij functieschaal 8 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures