Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur HR (focus Werving & Selectie) (32-36 uur)

Geplaatst 19 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153200-00003321
Plaats
VUGHT
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 15 apr. 2024
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 mrt. 2024 13:00

Ben jij een veelzijdige en daadkrachtige adviseur die mee werkt aan het verder ontwikkelen van de gemeente Vught? We zoeken een                  

Adviseur HR

met extra aandacht voor W&S

32-36 uur

 

Dit ga je doen

Samen met je vier collega-adviseurs werk je aan een soepele in-, door- en uitstroom van personeel en tegelijkertijd aan de algehele organisatieontwikkeling. Jouw focus ligt hierbij voornamelijk op de instroom en op werving en selectie. Hierbij vervul je een cruciale rol als sparringpartner en adviseur voor onze leidinggevenden. Maar je bent desgewenst ook breder inzetbaar en pas je alle andere HR-instrumenten ook toe. Je signaleert knelpunten en trends in HR-processen en je doet verbetervoorstellen. Dit alles voor onze organisatie die 300 medewerkers telt.

Je levert een bijdrage aan het voortdurende verbeteren van het HR-beleid en de -instrumenten, in nauwe samenwerking met de management- en je collega HR-adviseurs. Je kunt ook de leiding krijgen over specifieke HR-projecten, zoals onder andere arbeidsmarktbeleid, wervingscampagnes en het herschrijven van onze vacatureteksten.

Dit ben jij

Je hebt een relevante hbo-opleiding en een aantal jaren ervaring in het werkveld en overheid (gemeentes is een pré). Specifieke ervaring in de arbeidsmarktcommunicatie en/of het werven en selecteren van medewerkers, is natuurlijk een pré.

Je bent in staat om HR-beleid te vertalen naar praktische uitvoering op tactisch en operationeel niveau. Je schakelt moeiteloos tussen management en medewerkers, en behoudt het overzicht en de juiste prioriteiten, zelfs in een dynamische omgeving. Communicatief vaardig, flexibel en proactief, je neemt eigenaarschap over toegewezen onderwerpen. We waarderen niet alleen een hands-on mentaliteit, maar ook het vermogen om op strategisch niveau over het vakgebied na te denken. En tot slot, een vleugje humor en het vermogen om zaken te relativeren worden altijd gewaardeerd.

LET OP: Omdat dit een rol betreft onder leiding en toezicht, is deze aanvraag niet geschikt als zzp-opdracht!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures