Inhuurdesk Noord-Brabant

Functioneel beheer (14-24 uur)

Geplaatst 9 okt. 2023
Project ID: YIS 9140795-00003321
Plaats
Valkenswaard, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 9 okt. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 okt. 2023 14:00

Wil jij ook werken voor een organisatie waarin we met aandacht voor elkaar en in een plezierige setting gaan voor een deskundig resultaat? Dan is het werken bij de A2 Samenwerking iets voor jou! Binnen de A2 Samenwerking Gemeenten (GRSA2), zijn wij voor de afdeling Techniek en Gegevens op zoek naar een enthousiaste

Functioneel beheerder Sociaal Domein 

(Medewerker Systemen II (HR21) 

 

De A2 Samenwerking werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, Valkenswaard en Heeze-Leende. We bundelen hiermee onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening op het gebied van advies en beleid, administratie en belastingen, techniek en gegevens, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen.

 

Je gaat in deze rol samenwerken met collega’s uit A2 Samenwerking en de drie gemeenten om samen te bouwen aan een kwalitatieve dienstverlening.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Binnen onze organisatie werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Onze kernwaarden dragen we uit door samen sterk te staan, waarderend betrokken te zijn, een deskundig resultaat te leveren en durven te vernieuwen. Samen willen we bouwen aan een organisatie en een samenwerkingsverband waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken.

 

Wij bieden je veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Daarnaast werken we in een collegiaal team. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe werkwijzen vorm te geven. Wij bieden je de kans om je kennis te verbreden doordat je met verschillende mensen uit verschillende organisaties samenwerkt. We ondersteunen je hierin ook graag bij je verdere ontwikkeling.

 

Wat ga je doen?

Als team Functioneel Beheer verzorgen we het functioneel beheer van veel informatiesystemen: o.a. key2financien, key2burgerzaken, Exxellence zaaksuite, Suite4Werk&Inkomen, ZorgNed etc. Als medewerker functioneel beheer Sociaal Domein focus je je op deze laatste twee applicaties. Je bent samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor:

·        Het inrichten/beheren van ZorgNed (Jeugd, Wmo, leerlingenvervoer, en schuldhulpverlening) en Suite4Werk&Inkomen en ondersteunen van gebruikers uit het Sociaal Domein bij problemen met deze applicaties;

·        Het zelfstandig uitvoeren van beheeractiviteiten en het bewaken van de kwaliteit van de informatiesystemen incl. beheer van de koppelingen met andere applicaties (financieel systeem, zaaksysteem);

·        Het fungeren als vraagbaak voor medewerkers van het Sociaal Domein in relatie tot het gebruik/inzet van de applicaties.

·        Onderhouden van contacten met proces- en systeemeigenaren, gebruikers van applicaties, leveranciers, systeem- en collega (applicatie)beheerders, testers, applicatieontwikkelaars en informatie-adviseurs/-beleidsmedewerkers.

·        Het stimuleren van geharmoniseerd werken met de applicatie(s).

 

Hoe ziet je dag eruit:

Je start de dag met het inventariseren of er onregelmatigheden zijn door het doen van een aantal checks. Daarna ga je aan de slag met de meldingen / verzoeken die zijn binnen gekomen via Topdesk. Op basis hiervan denk je ook na of verbeterslagen / voorstellen gedaan kunnen worden richting de gemeenten of de leverancier van het pakket.

Je hebt contacten met de collega's van de 3 gemeenten, de directe collega's van o.a. het zaaksysteem en gegevensbeheer, de leverancier van de applicatie, aanbieders, inkoop etc. Jouw dag zal vaak heel afwisselend zijn en soms anders lopen dan gepland.

Wat verwachten we van jou:

Je kunt proactief samenwerken (op afstand) in een klein team binnen een samenwerkingsorganisatie. Je bent een zelfstandige, communicatief vaardige functioneel beheerder. Je kunt snel schakelen, verbanden leggen en zo zorgen voor duidelijkheid en tevreden klanten.

 

Je profiel:

·        Een MBO+/HBO diploma op gebied van gegevens en systemen/applicaties (bij voorkeur op het terrein van het sociaal domein);

·        Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een gemeente of overheidsorganisatie binnen het sociaal domein.

·        Je hebt inzicht in de processen en informatiestromen binnen het sociaal domein.

·        Ervaring met het beheren van de applicaties ZorgNed en/of Suite4Werk&Inkomen.

  



Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures