Inhuurdesk Noord-Brabant

P&O adviseur (24-32)

Posted Mar 17, 2023
Project ID: YIS 9130420-00003321
Location
BEST , Remote
Duration
6 months
(Apr 1, 2023 - Oct 1, 2023)
Hours/week
28 hrs/week
Payrate range
0 - 85 €/hr

Maak jij met jouw ervaring en talent bij ons het verschil als P&O-adviseur?


Vakgroep P&O

Je komt te werken in een dynamische omgeving. Het team P&O heeft een stevig takenpakket en bestaat uit een senior P&O adviseur, 2 P&O-adviseurs, P&O medewerker en 2 medewerkers personeel- en salarisadministratie.


Het team staat op dit moment voor diverse uitdagingen en is in een fase van ontwikkeling. Je bouwt mee aan de verdere professionalisering van het team. Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng en visie op de trends en ontwikkelingen binnen het P&O vakgebied en wat jouw bijdrage hieraan is voor het team en onze organisatie.


Wat worden je taken?

Als P&O-adviseur ben je als sparringpartner van onze managers, waar het gaat om een doeltreffende, vernieuwende en eerlijke inzet van de factor mens en werk in onze organisatie. Ook onze medewerkers hebben aan jou een integere en deskundige gesprekspartner. Je bent een echte allrounder op het vakgebied.


Je hebt nauw contact met de managers en teamleiders uit jouw klantgroep en je verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Voordat je aan de slag gaat, onderzoek je de vraag achter de vraag, zodat je goed kan inschatten op welke manier je de managers en teamleiders het beste kunt ondersteunen en adviseren. Je adviseert hen zowel gevraagd als ongevraagd over inhoudelijke P&O vraagstukken. Deze vraagstukken beslaan de volle breedte van P&O op het gebied van in- door- en uitstroom, verzuim, mobiliteit, vitaliteit en rechtspositionele vraagstukken. Je denkt out-of -the-box, in kansen en mogelijkheden en je gaat een discussie niet uit de weg..


Naast het advieswerk aan de managers en teamleiders, ben je verantwoordelijk of draag je bij aan aantal P&O-thema’s of projecten. Vanuit jouw brede blik op de organisatie signaleer je rode draden, leg je verbanden en plaats je kritische noten. Jij weet wat nodig is om samen te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Je draait je hand niet om voor een gespreksverslag, beleidsstuk of originele vacaturetekst zonder ambtelijke taal en jargon, maar je weet je mondeling ook in alle situaties prima te redden. Daarnaast werk je, samen met je HR-collega’s, aan de basis op orde brengen en aan het continu verbeteren van onze HR processen- en dienstverlening.

Wie zoeken wij?

De organisatie, de afdeling en de vakgroep zijn volop in beweging.

Competenties als ondernemend, stijlflexibel, veranderingsbereid, klantgericht, samenwerking en verbindend zijn jou op het lijf geschreven.


Daarnaast beschik je over:

• Minimaal een HBO-opleiding of werk- en denkniveau.

• Stevige werkervaring in het P&O-werkveld als adviseur, bij voorkeur in een overheidsorganisatie.

• Kennis van de CAO gemeenten is een pré

• Je kunt projecten leiden.

• Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift en weet zaken concreet te maken. Je kunt op verschillende niveaus communiceren.

• Je ziet ruimte om initiatieven te nemen en creëert deze ook zelf.

Similar projects

+ Search all projects