Inhuurdesk Noord-Brabant

Systeembeheer (32-36 uur pw)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152456-00003321
Plaats
Valkenswaard, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 apr. 2024
Einde: 15 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 mrt. 2024 13:00

Kun, en wil, jij jouw vakgebied uitoefenen in een omgeving met veel dynamiek en zo bijdragen aan vier organisaties tegelijk? Krijg jij energie van nieuwe ontwikkelingen en onverwachte uitdagingen? Dan is het werken bij de A2 Samenwerking iets voor jou! De A2 Samenwerking werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, HeezeLeende en Valkenswaard. We bundelen hiermee onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening op het gebied van advies en beleid, administratie en belastingen, informatisering & automatisering, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen.

Wat ga je doen? De ICT-dienstverleningsprocessen zijn ingericht op basis van ITIL/ISM uitgangspunten. Wij verwachten dat kandidaten volgens deze inrichting de ICT-dienstverlening uitvoeren en mee door ontwikkelen. Dit om de dienstverlening en bedrijfsvoering van de aan de samenwerking deelnemende gemeenten optimaal te ondersteunen en te verbeteren. De ICT-projecten waar je mee te maken kan krijgen variëren van deelname aan projecten geïnitieerd vanuit de interne klant, tot door ontwikkelen van de infrastructuur met onder andere de BIO wet en regelgeving als uitgangspunt.

Wij zijn op zoek naar een Security Engineer die op het gebied van security/ informatiebeveiliging de organisatie verder wil professionaliseren, enthousiast wordt om mee te bouwen aan monitoring en response (SIEM/SOC), maar dat ook is voor het beheren en doorpakken van incidenten.

 Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van binnenkomende meldingen/risico’s én acteert hierop.

 Je neemt deel aan diverse IT infrastructuur/ security projecten.

 Je denkt mee over het security beleid.

 Je fungeert als adviseur en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Wat is je profiel? De belangrijkste functie-eisen voor deze medewerker zijn:

  • Ruime ervaring binnen een Microsoft omgeving.

  • Analytisch sterk en je weet informatie goed te interpreteren en hierop actie te ondernemen.

  • Proactief en komt goed tot je recht in een omgeving waar je veel zaken mag oppakken en jouw advies mag delen.

  • Ervaring met wet en regelgeven (BIO / ENSIA ) t.b.v. technisch inpasbaarheid is een pré.

  • Werkt graag samen en ziet een diversiteit in kennis en kunde binnen het team juist als voordeel.

  • Je beschikt over een dienstverlenende en flexibele instelling en goede communicatieve en contactuele vaardigheden en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij? Binnen onze organisatie werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid, kwaliteit, integraliteit en efficiëntie erg belangrijk. Wij bieden je veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe werkwijzen vorm te geven. Je werkt vanuit de GRSA2 voor een of meerdere organisaties (de verschillende gemeenten en/of de GRSA2 zelf). Samen willen we bouwen aan een organisatie en een samenwerkingsverband waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken. 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures